Spøgelsesknallert skabte frygt på motorvej

En 28-årig mand kom i går alvorligt på afveje, da han kørte på motorvejen på knallert - i den forkerte retning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke altid en god ide at stole blindt på, hvad din GPS fortæller dig. Du bør i hvert genoverveje dit køretøj, når den råder dig til at køre på motorvejen. Den fejl begik en 28-årig mand i går. Han blev for alvor sendt ud af kurs, da han efter sin GPS’s ordrer kørte på Sydmotorvejen – på sin knallert.  

En spøgelsesknallert på motorvejen

Her fik billisterne på Sydmotorvejen ved Ørslev nord for Vordingborg en ubehagelig oplevelse, da manden kom kørende på sin knallert på den trafikerede motorvej. Efter nogle kilometer må manden have opdaget, at han befandt sig på en knallert på motorvejen. Han vender i hvert fald knallerten 180 grader og kører i stedet mod kørselsretningen i nødsporet. Flere bilister ringer til politiet med anmeldelse af, at der kører en mand mod kørselsretningen på knallert. En billist får den 28-årige mand fra Fjerritslev stoppet. Knallerten bliver låst og efterladt på stedet, mens manden bliver kørt til Vordingborg banegård.

-    Han er sigtet for at køre uden at have kørekort til knallert, for at køre knallert på motorvejen og for at køre i nødsporet i den forkerte retning, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.