Søgte med helikopter midt i købstad - eftersøgning opgivet uden resultat

Flere både og en redningshelikopter var mandag aften indsat i en eftersøgning i havet midt i og over Stege på Møn. Eftersøgningen gav dog ikke noget resultat.

Fundet af en bunke tøj på den lange strandpromenade i Stege på Møn udløste mandag aften en større eftersøgning.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

- Vi var bekymrede, fordi der er fundet tøj, der kunne se ud som om, at nogen har været ude at svømme. Men der er ikke nogen spor af en svømmer, så vi frygtede, at der kan være sket en ulykke, siger vagtchef Stefan Jensen mandag aften.

Politiet har fundet dette tøj på kanten ned til vandet. Genkender du tøjet, så kontakt politiet på telefon 1-1-4-
Politiet har fundet dette tøj på kanten ned til vandet. Genkender du tøjet, så kontakt politiet på telefon 1-1-4- Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kontakt politiet, hvis du ved noget

Eftersøgningen på stedet stod på i mere end to timer, før den blev indstillet uden resultat mandag aften kort før klokken 21.00.

- Redningsmandskabet har ledt i hele området, og også i det område, hvor man kunne føres væk af strøm. Der er dog ikke fundet noget, der kan gøre os klogere på, hvorfor tøjet lå der, siger Stefan Jensen.

Tøjet er fundet langs vejen Langelinje og omfatter blandt andet en astmaspray, en lyseblå t-shirt og grå bukser foruden strømper og undertøj.  

Og politiet vil fortsat meget gerne i kontakt med nogen, der kan genkende tøjet. Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Det var en borger, der klokken 18.25 fandt tøjet og kontaktede politiet.

Der bliver ledt både fra luften og på vandet.
Der bliver ledt både fra luften og på vandet. Foto: Per Rasmussen
Artiklen er opdateret
Artiklen er opdateret, efter politiet kort før klokken 21.00 mandag aften stoppede eftersøgningen i Stege.