¨

Socialdemokratiet i Vordingborg vil skabe Danmarks største borgersamtale

Kaffemøderne med borgere bliver også sendt på Facebook, så debatten kan fortsætte på det sociale medie. Foto: Morten Spuhr - TV2 ØST

Nyt projekt vil få alle borgere i Vordingborg til at forholde sig til kommunens fremtid.

Hvordan skal Vordingborg Kommune udvikle sig de kommende år?

Det spørgsmål danner rammen om VOR-samtalen - et projekt, der vil forsøge at få borgerne til at forholde sig til kommunens fremtid. 

Dialog er vejen frem

Mikael Smed (S), borgmester, Vordingborg Kommune

Det er Socialdemokratiet, der står bag projektet. 

- Dialog er vejen frem, og Socialdemokratiet ønsker at lytte og lære af de mange gode ideer og ønsker, som alle i kommunen har. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en endnu bedre kommune med plads til gode liv, men det skal ske i fællesskab, siger kommunens socialdemokratiske borgmester, Mikael Smed, i en pressemeddelelse. 

Mød politikeren hjemme i stuerne

Projektet begynder den 6. november, hvor Mikael Smed giver sit syn på fremtiden for Vordingborg Kommune.

Herefter er det muligt for borgerne at byde politikere og partiorganisationen på kaffe i private hjem og snakke om det, man mener er vigtigt. En dialog, der også lægges ud på Facebook

- For os er det vigtigt, at vi får så mange i tale som muligt, og vi ved, at mange synes, det er nemmere at sidde til en rolig samtale hjemme i sofaen med en kop kaffe end at møde op til store politiske møder. Netop derfor håber, vi at mange vil tage godt imod invitationen og give deres meninger og ønsker for fremtiden til kende, siger partiets formand i Vordingborg Kommune, Lise Lotte Lange, i pressemeddelelsen.

Udover møderne i private hjem vil partiet invitere til temadiskussioner, hvor forskellige emner tages op til debat.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App