¨

Skudepisode i Vordingborg

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

Omkring 21.15 til aften blev der affyret skud på Boulevarden i Vordingborg. Politiet er på stedet og efterforsker sagen. Ingen er blevet ramt

Ingen ofre efter skudepisode
Vagtchef fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser

- Der er affyret flere skud mod rockerborgen på Boulevarden. Men ingen er blevet ramt, og der er endnu ingen anholdte i sagen. Vores efterforsker er stadig i fuld gang med at undersøge området, siger Stefan Jensen.

Politiet på stedet er i fuld beredskab og forklarer om hændelsen

- Der løb en anmeldelse ind om, at vidner havde hørt nogle høje brag. Og der er smadret nogle ruder herovre. Lige nu er vi ved at afhøre vidner og efterforske gerningsstedet, siger Niels Bach fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Naboerne er urolige
Et øjenvidne fortæller til TV2 ØST, at der lød skud omkring kl. 21 til aften. Kort efter var politiet på stedet. De mennesker som TV2 ØST mødte på stedet, har frygtet sådan en situation, siden det blev kendt, at der muligvis boede rocker relaterede typer i en af boligerne på Boulevarden.

Politiet kan endnu ikke bekræfte om episoden har noget med bandemiljøet at gøre. Men de bekræfter, at bragene var rettet mod det hus som TV2 ØST sidste år kunne fortælle, angiveligt skulle være lejet ud til Bandidos.

Spændinger i luften
Der var mange grupperinger på gadehjørnerne af både danske og udenlandske unge i midten af tyverne. Stemningen på stedet var højspændt, men ingen af de unge ville udtale sig om episoden.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App