¨

Selvstændig i panik: Fik stjålet bog med alle sine ordrer

Foto: TV ØST

Lise Lotte Nielsen, ejer af Lottes Køkkenhjælp, har fået stjålet sin ordrebog. Kunder, som har bestilt hos hende, risikerer dermed ikke at få mad til deres fest

Hvis du har bestilt mad hos Lotte's Køkkenhjælp i Ørslev ved Vordingborg, er det en god ide at ringe og bekræfte aftalen. I onsdags fik Lise Lotte Nielsen, der ejer køkkenfirmaet, stjålet sin ordrebog, og nu har hun ikke en chance for at finde ud af, hvad hun har af opgaver.

- Det er frygteligt. Jeg har det virkelig dårligt med det, fordi jeg ikke kan levere til de kunder, jeg har lovet, og som står og venter og skal holde et eller andet. Jeg håber virkelig, at de ser TV ØST og vil ringe tilbage, så vi kan løse det, siger hun.

Kan ikke huske navne, numre og datoer

Onsdag var hun i Næstved for at holde møde. Hun havde sin taske med sig, og i den lå hendes kaldender, som blev stjålet fra tasken. I bogen har hun skrevet alle sine aftaler med kunder om levering af mad til fester, og nu risikerer de ikke at få maden, da hun ikke kan huske datoerne og navne og numre på alle, der har bestilt.

Nu håber hun, at kunderne vil vende tilbage til hende med oplysninger om deres bestilling, så de ikke kommer til at vente forgæves, når de skal bruge maden.

Lise Lotte Nielsen kan kontaktes på telefon 30 66 33 12.

00:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App