Se hele dokumentaren om Kenneth Wegge og siloen her

I dag har TV ØST premiere på en dokumentar om sprængningsleder Kenneth Wegge, der stod i spidsen for den silosprængning i Vordingborg, der gik galt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvad tænkte sprængningsleder Kenneth Wegge, efter han havde trykket på knappen og så den 9.000 ton tunge silo på havnen i Vordingborg vælte lige ned i byens kulturarkade? Den stikmodsatte vej end planlagt.

Hvordan havde han det, mens hans gik og ventede på eksperternes dom over, om arbejdet var udført efter de gældende regler? Om han var købt eller solgt og kunne fortsætte med at lave det, han altid har drømt om?

Og hvordan håndterede han de tusindvis af kommentarer og bemærkninger, der strømmede imod ham efter den fejlslagne silosprængning? Hvordan håndterede han dem, der truede ham på livet?

Alt dette kan du få svar på i dokumentaren Siloen, som har premiere i aften på TV ØST-kanalen klokken 19.50. Dokumentaren er produceret og tilrettelagt af Lasse Skovgaard Hansen, som har fulgt sprængningsleder Kenneth Wegge, før, under og efter den fatale sprængning og gennem den værste krise i hans liv.

Allerede nu kan du tyvstarte og se dokumentaren lige her:

Den 6. april 2018 gik noget helt galt på havnen i Vordingborg. En 9.000 tons tung silo skulle væltes ved hjælp af sprængstof. Men siloen væltede af uforklarlige grunde den gale vej og smadrede blandt andet byens nye bibliotek. Dokumentarfilmen Siloen er historien om sprængningslederen Kenneth Wegge, som gennemlever den værste krise i sit liv. TV ØST følger Wegge før, under og efter den fatale sprængning af siloen på havnen i Vordingborg.