Scannede forkert og købte 2,6 ton ekstra mælk

En fejl i varebestillingen hos Rema 1000 i Stensved ved Vordingborg betød, at virksomheden fik 10 gange så meget mælk hjem som de ønskede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det ene kølerum af to kølerum er helt proppet med mælk - og samtidig er prisen på mælk blevet sat markant ned i Stensved, hvor købmanden i Rema 1000 med en fejlscanning er kommet til at bestille alt, alt for meget mælk hjem.

I stedet for at bestille kasser med 15 liter mælk af mærket Danmælk, så har han bestilt bure med 160 liter mælk. Sammenlagt betød det, at der blev bestilt op mod tre ton af ’den billige mælk’ hjem – mere end 2600 liter mere end planlagt.

Det bekræfter den grinende købmand Jonny Nielsen mandag til TV ØST.

- Sådan noget sker, og man kan jo ikke andet end grine ad det. Men hold da op, hvor har vi meget mælk nu, siger han til TV ØST.

Mælken i Stensved har udløst mange gode grin i løbet af dagen i butikken. Allerede da vi nævner sagen i telefonen udløser sagen munterhed.

Jonny Nielsen er dog mere alvorlig omkring, hvordan han vil komme ud af problemet. Det skal nemlig sælges, før den bliver gammel, siger han.

Prisen er derfor sænket til tre kroner literen.

Købmanden fortæller, at fejlen skete, da der var blevet ændret på en stregkode på mælkehylden - noget, som han ikke lagde mærke til. Han har aldrig selv prøvet noget lignende.

- Selvfølgelig sker der fejl. Men aldrig som det her, siger Jonny Nielsen.