Rosenkrantz-Theil holdt møde med Martin før han forsvandt

Folketingspolitikeren Pernille Rosenkrantz-Theil (S) var en af de sidste, der så lokalpolitikeren Martin Leider Olsen (S), før han forsvandt mandag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et møde med partifællen og folketingspolitikeren Pernille Rosenkrantz-Theil (S) er den sidste konkrete ting, som politiet ved, at Martin Leider Olsen (S) har foretaget sig, inden han forsvandt mandag. Det skriver B.T.

Martin Leider Olsen er byrådspolitiker og 2. viceborgmester i Vordingborg Kommune, og mandag middag holdt han møde med en række lokale fagforeninger og Rosenkrantz-Theil.

- Vi håber, at vi finder ham igen hurtigst muligt, og lige nu går vores tanker naturligvis til familien. Vores tanker kredser selvfølgelig om, hvor han er, og vi håber, at han bliver fundet snarest muligt, siger hun til avisen.

Familie fattede mistanke

Viceborgmesteren blev meldt savnet af sin familie mandag eftermiddag efter at have talt med ham i telefon. Hans mor fik en fornemmelse af, at noget var galt og kontaktede senere politiet.

Martin Leider Olsen dukkede heller ikke op til et møde med sine partifæller på rådhuset i Vordingborg, og senere på aftenen blev hans hvide Peugeot 107 fundet tæt på Storstrømsbroen, hvor politiet frygter, at han har kastet sig ud fra.

Tog nederlag nært

Leider Olsen stillede op som borgmesterkandidat ved det seneste kommunalvalg i efteråret sidste år. Ifølge Sjællandske tog han nederlaget til den nuværende borgmester Knud Larsen (V) meget nært, og der har siden hans forsvinden verseret rygter om, at han fik en depression efter valget. Den teori ønsker politiet dog ikke at bekræfte, men Peter Dehn, der er efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Vordingborg, siger, at de undersøger, om han har været deprimeret forud for sin forsvinden.

Politiet har i dag torsdag sendt en helikopter i luften og dykkere i vandet for at lede efter lokalpolitikeren.