Rolf lagde sig på indbrudstyven

Ejeren af vandrerhjemmet i Borre på Møn håber, at det nu er slut med indbrud, efter at han og en ansat mandag aften tog en tyv på fersk gerning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rolf Fribæk fik mandag aften standset en tyv på lidt usædvanlig vis. Han er indehaver af Danhostel Møn i Borre, og omkring klokken 22.30 var der indbrud på stedet.

- En af vores medarbejdere havde hørt en rude blive knust og gik ind og vækkede mig. Det lykkedes ham at spænde ben for tyven, og så gik jeg ud og lagde mig på ham. Han var et ordentligt brød, og han gjorde modstand, men jeg vejer over 105 kilo og vred armen om på ham, og så lå vi der i 35 minutter, til politiet kom, siger Rolf Fribæk.

Tredje gang

I løbet af den seneste måned har vandrerhjemmet haft indbrud 3 gange, og derfor tøvede Rolf Fribæk ikke med at gribe ind.

- Vi har forstyrret tyven alle gangene, men det var først i går, at det lykkedes os at fange ham. Vi ved selvfølgelig ikke, om det er samme gerningsmand, men det håber vi, så vi ikke skal gå og være utrygge i vores eget hjem. Det bliver man altså sur over, siger han.

Ved de forrige indbrud er der typisk blevet stjålet mad, drikkevarer og så nogle dyner, og så er der blevet smadret vinduer.

Indbrudstyven viste sig at være en lokal 37-årig mand, som blev taget med til politigården i Næstved, hvor han vil blive afhørt tirsdag.