¨

Røveri i Netto – mand truede personalet med kniv og stak af med penge

00:23

Efter røveriet ledte flere patruljer efter manden i Vordingborg. Først omkring Gåsetårnet og senere ved Nordhavnen i Vordingborg, hvor han blev anholdt. Video: Per Rasmussen

Foto: Per Rasmussen - Vordingborg

1 af 2

Mandag aften begik en 20-årig mand røveri i Netto Bryggervangen i Vordingborg. Han blev senere på aftenen anholdt af politiet.

Personalet i Netto Bryggervangen i Vordingborg fik sig noget af en forskrækkelse, da en 20-årig mand pludselig dukkede op i butikken med en kniv og fremførte trusler.

Han truer dem, og så tager han nogle ting med derfra

Mikkel Kjærgaard, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Røveriet skete mandag aften kort efter lukketid klokken 22.06. Manden, der er fra lokalområdet, stak efterfølgende af fra butikken til fods, og der blev slået alarm til politiet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han truer dem, og så tager han nogle ting med derfra, fortæller vagtchef Mikkel Kjærgaard.

Manden har ifølge politiet truet personalet til at udlevere nogle penge. Vagtchefen oplyser i den forbindelse, at der ikke er nogen personer, der har været i decideret fare, selvom det har været en ubehagelig oplevelse for de involverede ansatte.

Sigtet for et andet røveri i sidste uge

Kort efter røveriet søgte politiet efter røveren med flere politipatruljer i området. Her fik en af patruljerne øje på en person, der svarede til signalementet på gerningsmanden.

- En patrulje havde bidt mærke i ham. De genkendte ham ud fra det signalement, vi fik fra gerningsstedet, fortæller Mikkel Kjærgaard.

I første omgang løb manden væk, men det lykkedes efterfølgende politiet at få omkranset området ved Havnegade og Færgegårdsvej i Vordingborg. Her blev et par politihunde sat på sagen, og der gik ikke længe, før politihunden Geo fik snuset sig frem til manden, som lå og gemte sig i nogle siv.

Den 20-årige mand blev anholdt klokken 23.23 mandag aften. Det viste sig ved den efterfølgende afhøring, at der er tale om den samme mand, som er sigtet for røveriet mod Aldi på Prins Jørgens Alle i sidste uge.

Han bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

Efter grundlovsforhøret er manden blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Artiklen er opdateret

  • 06. okt 2020 kl. 10:51 Artiklen er opdateret med detaljerne om blandt andet politihunden Geo, og at manden er sigtet for et røveri i Aldi i sidste uge.
  • 06. okt 2020 kl. 20:13 Artiklen er tirsdag aften opdateret med oplysningen om, at manden på baggrund af grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet i fire uger.
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App