¨

Rod i regnskabet bag Madmarkeds konkurs

Foto: TV ØST

To af grundlæggerne bag madmarkedet overvejer, om der er grundlag for at politianmelde direktøren.

Der er stadigvæk mad på køl og økologiske sodavand på hylderne i MadMarked i Præstø.

Men på grund af den nylige konkurs må kunderne gå forgæves.

- Jeg beklager det så meget. Også fordi jeg har haft et andet billede. Så jeg må nok isge, at jeg er meget overrasket over, at vi er havnet her med en status, der hedder konkurs, siger Birgitte Escherich. Hun grundlagde Madmarked A/S sammen med sin mand Kim, og den nu forhenværende direktør. Ifølge Kim og Birgitte Escherich, var det ham, der stod for alt med økonomien. Og de mener, at de er blevet ført bag lyset omkring den dårlige økonomi i selskabet. Der er ifølge dem så meget rod med regnskabet, at de vil have det undersøgt.

- Noget af det er noget, man nok ikke skulle have gjort. Uden jeg ved, om der er noget galt med det. Og det er så noget af det, vi er ved at undersøge i øjeblikket, siger Kim Escherich.

Er der nogen, der er blevet politianmeldt i denne her sag?

- Nej. Men vi kigger jo på tingene, og er i gang med en gennemrodning i øjeblikket, siger han.

Vi har forgæves forsøgt at få et interview med Jesper Skibstrup, der indtil i sidste uge var direktør i Madmarked A/S - og som er medejer af firmaet.

Han skriver i en sms, at:

- Jeg kan først udtale mig i slutningen af ugen efter "ordre" fra min advokat. Men jeg kan understrege, at jeg i alle forhold har ageret for MadMarkeds bedste.

Madmarkederne i Skovsgaard, Svendborg og Korsør er ikke ramt af konkursen. Derfor fortsætter de som de plejer. Og Birgitte Escherich og hendes mand, håber også at kunne fortsætte projektet senere.

02:29 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App