Restaurant Babette hædret med hele to priser

Restaurant Babette blev søndag aften hædret hele to gange af Den danske Spiseguide 2018. Både for årets souschef og årets restaurant.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Restaurant Babette blev hele to gange hædret af Den danske Spiseguide 2018. 

På Hotel Frederiksminde i Præstø blev der søndag aften afholdt en galla, hvor den danske restaurantelite mødtes - og hvor en række hæderspriser blev uddelt. 

Og det var en særdeles god aften for restauranten i Vordingborg. 

Patrick Godborg, der er souschef på Babette, vandt nemlig prisen som årets souschef. Her til fik han ordene: 

Kreativitet, finesse, velsmag er fioneret i et unikt samspil med sæsonens muligheder. Det resulterer i fremragende kreationer hos årets souschef.

Endnu en pris

Men det stopper ikke her. Restauranten fik nemlig endnu et skulderklap fra branchen, da den vandt prisen for årets restaurant. 

Restaurantens signatur er den konstante søgen efter fantastiske råvarer og med vedvarende kreative og tekniske udfordringer til medarbejdere plus en nøje defineret attitude overfor omverdenen. Det stimulerer entusiasmen i køkkenet, sikrer vinkælderens seriøsitet og betjeningens personlige - grænsende til karismatiske - udførelse. Årelang vedholdenhed på et ekstremt højt niveau i et hjørne af Danmark.

Nominerede her fra regionen: 

Her er alle vinderne: