¨

Regionens iværksætter og ildsjæl kåret

Foto: TV ØST

Torsdag eftermiddag blev vores landsdels iværksætter og ildsjæl fundet, da Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter afholdt prisuddeling ved Præstø.

Harald Krabbe og Kirsten Sydendal blev torsdag aften hædret for deres indsatser i lokalområdet.

Prisuddelingen, som var en del af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters årlige landdisstriktskonkurrence, fandt sted på Jungshoved Præstegaard ved Præstø, hvor godsejer Harald Krabbe løb med titlen som årets iværksætter, mens Kirsten Sydendal, der er initiativtager til Quality Lolland-Falster, blev årets ildsjæl.  

Prisvinderne går videre til landsfinalen, der finder sted under den årlige Landdistriktskonference som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter afholder den 23. og 24. april 2015 på Sørup Herregård. Her vil den nationale vinder af Landdistriktspriserne 2015 blive udpeget af en national dommerkomite bestående af fem personer. I finalen deltager to vindere fra hver af Danmarks fem regioner, lyder det i en pressemeddelelse.

Landdistriktspriserne blev indstiftet i 2012 i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Formålet med priserne er at udpege personer, der har gjort et særligt stykke arbejde i landdistrikterne.

00:57 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App