Redningsvogn væltede på vej til uheld

En redningsvogn kørte selv galt, da den skulle assistere ved et uheld på Sydmotorvejen. Bilen spærrede i et par timer afkørsel 39 i nordgående retning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Redningsvognen var på vej nordpå ad motorvejen, da føreren fik melding om køre mod et uheld ved Stensved. Men da bilen kørte af motorvejen ved afkørslen ved Bårse for at sætte kurs i den anden retning mistede føreren af endnu uvisse årsager herredømmet over bilen. Vognen væltede ned på siden, og spærrede i et par timer for al trafik.

- Jeg kan ikke lige nu forklare, præcis hvad der gør, at føreren mister kontrollen over køretøjet. Men jeg ved, at frakørslen derude har en ret skarp kurve, fortæller vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, Søren Østervig.

Redningskøretøjet var på vej til et uheld, der ikke længe forinden havde fundet sted på Sydmotorvejen ved Stensved i nordgående retning.

Her havde to biler fået strejfet hinanden, og den ene var gledet helt ud af kørebanen og var landet i et tilstødende krat. Føreren af bilen måtte hjælpes ud af bilen. Begge bilister blev herefter kørt til behandling på sygehuset. 

Politiet melder, at både føreren af redningsvognen og de to i uheldet forinden er kommet lettere til skade.