Prins Henrik kiggede på biler

Den motorglade prins fik også under besøget i Vordingborg lov til at at kigge på hestekræfter, da han og dronningen besøgte Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Dronning Margrethe og Prins Henrik er torsdag rundt i Vordingborg for at opleve byens seværdigheder, og der var noget for både regentens og gemalens smag.

Dronning Margrethe var blandt andet i skole og smagte på elevernes hjemmebag, mens prinsen fik lov at smage på hestekræfter, da han klokken 15.20 ankom til Hotel Frederiksminde i Præstø. Her havde Zenvo Automative, der fremstiller sportsvogne, stillet en af vognene frem til stor fornøjelse for prinsen.

Her kan du se hele regentparrets program for torsdag.

Under sit besøg på Orø i begyndelsen af juni sprang den motorglade prins bag på en motorcykel og fik sig en lille køretur, og i Vordingborg kunne han da heller ikke helt dy sig for at teste en bil. Han ville lige høre, hvordan den lød, sagde han, efter at han havde gået rundt om den og kigget på den.

For lille for mig

Som sagt så gjort. Prins Henrik satte sig ind i sportsvognen, tændte bilen og testede speederen i vognen, der kan køre op til 375 kilometer i timen.

Her kan du se og ikke mindst høre prinsen teste bilen. Scroll ned på siden til videoen fra klokken 15.33.

- Den er for lille for mig. Den kører for langsomt, lød det vittigt fra prinsen under testen.

Det blev dog kun til et kort kig ind i bilen. Klokken 15.35 var det tid til noget helt andet. Her skulle prinsen have en rundvisning på Hebsgaard Glaskunst.

Fredag besøger regentparret Møn og Nyrod. Se programmet her.