¨

Politiet leder fortsat efter 73-årig kvinde fra Vordingborg

Foto: Privatfoto

Det er mere end et døgn siden, politiet fik anmeldelsen om en forsvunden kvinde i Vordingborg. Hun er ikke fundet, og politiet leder fortsat.

Der har i dag både været hunde på jorden og droner i luften i området omkring Vordingborg og Præstø, hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortsat leder efter 73-årige Vibeke Høien, der i går forlod plejehjemmet Solvang i Vordingborg og siden ikke er vendt tilbage.

- Vi har ledt lidt forskellige steder. Vi har fået nogle henvendelser i løbet af dagen, som vi har fulgt op på, uden det har givet pote, fortæller vagtchef Mikkel Kjærgaard.

Politiet fik anmeldelsen om kvindens forsvinden klokken 18:30 i går. På det tidspunkt havde hun allerede været væk fra plejehjemmet i tre timer.

Den 73-årige kvinde var iklædt sorte bukser og en brun pelsfrakke, da hun forlod plejehjemmet. Hun er ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi alderssvækket, men godt gående.

Artiklen fortsætter under tweetet.

​ ​

Henvendelser velkomne

Politiet fortsætter med at lede efter kvinden, nu hvor mørket er faldet på – dog uden droner.

- Nu falder temperaturen jo desværre. Vi leder stadig med hunde, men vi er også bekymrede for hende, siger vagtchefen.

Tidligere på dagen opfordrede politiet borgere i især Vordingborg og Præstø til at holde øje i blandt andet haver og udhuse, hvor den 73-årige kvinde eventuelt kunne søge hen. Den opfordring er stadig gældende.

Folk må hjertens gerne henvende sig med oplysninger, som kan bringe os videre

Mikkel Kjærgaard, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Folk må hjertens gerne henvende sig med oplysninger, som kan bringe os videre, siger vagtchef Mikkel Kjærgaard og fortsætter:

- I morgen bliver der taget stilling til, hvad der skal gøres fremadrettet. Vi er nødt til at gøre, hvad der skal til for at finde hende, lyder det.

Hvis du ser Vibeke Høien eller har andre nyttige oplysninger i sagen, kan politiet træffes på telefon 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App