Politiet jagter tre mænd med militærfrisure - truede buschauffør med kniv

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi leder efter tre gerningsmænd, der med en kniv truede en buschauffør til at køre dem til Nyråd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Opdatering 2. november 2018: Politiets efterforskning viser, at hændelsen beskrevet i denne artikel aldrig er sket. Buschaufføren har erkendt at have indgivet en falsk anmeldelse. Læs mere i artiklen her.

En bustur udviklede sig lørdag aften dramatisk i Vordingborg, hvor tre mænd truede en buschauffør med en kniv.

De tre mænd steg ifølge politiet på bussen cirka klokken 20.30 lørdag aften på Algade i Vordingborg, hvor buschaufføren spurgte om deres billet.

quote Han var faktisk så rystet, at han ikke kunne fortsætte sit arbejde

Jan Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Da de steg på, sagde de, at de ikke ville betale for at køre med bussen. Det skulle de, svarede buschaufføren. I stedet viste den ene mand en kniv frem og sagde: Så kan den her måske hjælpe, siger Jakob Fosgerau, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Buschauffør i chok

Ifølge politiet steg de tre mænd af bussen i Nyråd øst for Vordingborg og forsvandt fra stedet. Herefter fortsætter bussen videre til Stege.

- Der gik lidt tid, inden det blev anmeldt, fordi buschaufføren var rystet. Han var faktisk så rystet, at han ikke kunne fortsætte sit arbejde, oplyste Jan Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, søndag til TV ØST.

- De har ikke stukket ham, men de har truet ham med kniven, tilføjede vagtchefen.

Politiet forsøger nu at sikre videoovervågning fra bussen, som kan hjælpe dem med at opklare sagen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Signalement af de tre gerningsmænd

 

Opdatering 2. november 2018
Politiets efterforskning viser, at hændelsen beskrevet i denne artikel aldrig er sket. Buschaufføren har erkendt at have indgivet en falsk anmeldelse.