Politiet indstiller stor eftersøgning ved strand i Stege

Mandag aften blev der søgt efter ejeren til noget efterladt tøj i Stege. Eftersøgningen er nu indstillet, da ingen personer er meldt savnet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En bunke efterladt tøj skabte mandag aften bekymring på strandpromenaden i Stege på Møn, og det udløste en større eftersøgning både fra luften og fra vandet.

I to timer frem til klokken 21 ledte redningsfolk efter ejeren til de efterladte genstande - en blå t-shirt, et par lange bukser, underbukser og så en astmaspray, men uden altså at finde noget. 

- Vi var bekymrede, fordi der er fundet tøj, der kunne se ud som om, at nogen har været ude at svømme. Men der er ikke nogen spor af en svømmer, så vi frygtede, at der kan være sket en ulykke, lød det fra vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag aften.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var tøjet her, der blev fundet på strandpromenaden i Stege mandag aften. Ifølge vidner har det dog ligget der siden søndag.
Det var tøjet her, der blev fundet på strandpromenaden i Stege mandag aften. Ifølge vidner har det dog ligget der siden søndag. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ingen savnede personer

Eftersøgningen fik flere borgere til at henvende sig til politiet, og flere kunne fortælle, at tøjet allerede havde ligget på promenaden siden søndag.

- Flere har kontaktet vores servicecenter og fortalt, at de så tøjet ligge der søndag. Vi har ikke fået nogen anmeldelser om savnede personer, så eftersøgningen er indstillet, fortæller vagtchef Joy Haensel tirsdag morgen.

Politiet hører dog gerne fra ejeren af tøjet for at få en endelig afslutning i sagen.