Politiet efterlyser vidner

Politiet efterlyser vidner til en skudepisode i Vordingborg den 31. januar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag den 31. januar 2013 kl. 21.26 blev der affyret flere skud mod adressen Boulevarden 3 i Vordingborg. Sagen behandles som forsøg på manddrab, idet der var personer til stede på adressen under skudafgivelsen.

Politiet har afhørt en del vidner i sagen. Som følge af vidners iagttagelser efterlyser politiet en større larmende mørk/sort personbil formentlig Mercedes eller BMW sedan med benzin motor, der efter skudafgivelsen kørte ad Boulevarden til Chr. Richardtsvej, hvor den svingede til højre og kørte i høj hastighed mod Københavnsvej.

Politiet efterlyser endvidere på baggrund af efterforskningen tre kvinder, der opholdt sig i krydset Algade - Boulevarden umiddelbart inden skudafgivelsen, og som kan have gjort sig iagttagelser i forhold til den sorte bil og skudafgivelsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Politiet efterlyse endvidere på baggrund af efterforskningen 3 kvinder, der opholdt sig i krydset Algade - Boulevarden umiddelbart inden skudafgivelsen, og som kan have gjort sig iagttagelser i forhold til den sorte bil og skudafgivelsen.