Politiet efterlyser tricktyve

Disse tre mænd bliver nu efterlyst af politiet. De er mistænkt for at stå bag mindst et dankorttyveri, hvor de hævede mere end 26.000 på offerets kort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- De bruger alle midler på at forsøge at snøre et kort, en pung eller noget andet fra folk.

Sådan siger Vicepolitiinspektør Ove Møller Nielsen om en gruppe tricktyve, som er på spil i regionen. Onsdag lykkedes det dem at stjæle et Dankort fra en kunde i SuperBrugsen i Lendemark. Efterfølgende hævede de mere end 26.000 kroner på det forskellige steder i regionen. Og politiet føler sig overbevist om, at de vil gøre det igen.

- Det er der ingen tvivl om. Det er professionelle mennesker, der ved, hvad de har med at gøre. og de er desværre afsindigt dygtige til det, de gør, siger Ove Møller Nielsen.

På overvågningen fra SuperBrugsen kan man se, at mens to af tyvene aflurer kundens kode i kassekøen, holder den tredje mand øje med hende fra butikkens indgang. Da hun forlader butikken, går han efter hende, stiller hende et spørgsmål, og kommer på den måde tæt nok på hende, til at kunne stjæle hendes kort. Mindre end 15 minutter senere hæver han første gang på kortet, i Møns Bank i Stege.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.