Politiet beder om hjælp: 85-årige Magnhild er stadig væk

85-årige Magnhild Hansen har været væk i fire døgn. Politiet er alvorligt bekymrede for hende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

85-årige Magnhild Hansen forsvandt mandag morgen fra sit hjem på Mønvej i Skibinge ved Præstø. Men fire dage efter er der stadig ikke spor af den demente kvinde.

Det fortæller Erik Mather, leder af det særlige beredskab i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har været ude og søge med hunde og droner i flere dage. Vi har fået hjælp fra Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet og  har været igennem åer, søer, skovområder og andre steder, hun kunne tænkes at have søgt hen, siger Erik Mather.

Politiet gik tirsdag aften ud med efterlysning og billede af den 85-årige kvinde, der beskrives som 155-160 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med langt hår. Hun er iført lange eller knælange bukser og sandaler.

Artiklen fortsætter efter billedet

 
  Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Efterlysningen har dog ikke givet politiet henvendelser, der har hjulpet dem videre i eftersøgningen. På grund af varmen de seneste dage er politiet meget bekymrede for Magnhild Hansens tilstand.

- Situationen er i sig selv alvorlig i og med, at det er en dement, ældre kvinde, der er væk. Men samtidig er det varmt, og derfor er dehydrering noget, der bekymrer os meget, siger Erik Mather.

Han understreger, at politiet ikke har grund til at tro, at der er sket noget kriminelt, og derfor er politiets teori fortsat, at kvinden på egen hånd har forladt hjemmet og er faret vild. 

- Vi applelerer til alle i området om at være ekstra opmærksomme og få tjekket garager, skure og så videre, hvor man kan søge ly. Det kan også være, at derer buschauffører eller andre i den offentlige transport, som har set noget, siger Erik Mather.

Har du oplysninger, der måske kan have noget med sagen at gøre, skal du kontakte politiet på telefon 1-1-4.