Politi: 24-årig mand befinder sig livsfare efter ulykke

Den 24-årige mand, der tidligere på dagen blev fløjet til Rigshospitalet efter en ulykke på motorvejen, er ifølge politiet i meget kritisk tilstand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 24-årige mand fik adskillige hovedskader, der han som passager i en varebil, kørte op i bagenden på en lastbil. Skader, der lige nu efterlader ham i en meget kritisk tilstand.

- Jeg har talt med Rigshospitalet for kort tid siden, og her er meldingen, at han er i livsfare. De er stadig i gang med behandlingen af ham, siger Stefan Jensen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Varebilens chauffør er i stabil tilstand

Varebilens 23-årige chauffør blev også kvæstet ved ulykken, der fandt sted omkring klokken 15.40 mellem Udby og Vordingborg. Han blev kørt med udrykning til Nykøbing Falster Sygehus, men skulle ifølge politiet være i en stabil tilstand.

Chaufføren af den påkørte lastbil skulle ikke være kommet til skade ved ulykken.

Ulykke spærrede motorvej

Motorvejen blev i sydgående retning spærret efter uheldet, hvilket skabte lange køer.

Det spor er pt stadig spærret, da oprydningen efter ulykken trak ud. En bilinspektør skulle først inspicere stedet for at fastlægge et hændelsesforløb. Politiet forventer dog, at vejen åbnes fuldstædig inden for kort tid.

Hvorfor de to biler kørte galt er endnu uvist.