Opgiver at finde ejer: Chihuahua har fundet nyt hjem

Vordingborg Dyrehospital tror ikke længere på, at den oprindelige ejer af en En lille hvid chihuahua vil melde sig. Efter 2 uger har hunden nu fået en ny ejer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En lille hvid og herreløs chihuahua, der for 2 uger siden blev indleveret til Vordingborg Dyrehospital, har fået sig en ny familie.

- Vi kunne ikke blive ved med at vente, og trods massiv omtale af hunden, så havde ejeren ikke meldt sig. Vi har derfor bortadopteret hunden til et nyt hjem, siger Natasja Larsen fra Vordingborg Dyrehospital til TV2 ØST.

Den hvide chihuahua blev fundet 1. juli ved Masnedøfortet ved Vordingborg og indleveret på dyrehospitalet. Der er tale om en cirka et år gammel tæve, der godt nok var mærket med en chip – men chippen var ikke registreret.

Dyrehospitalet efterlyste hunden på facebook – og her blev efterlysningen på bare et par dage set af 65.000 mennesker og delt tusindvis af gange af brugerne. Samtidig blev den omtalt i pressen – eksempelvis fortalte både TV2 ØST og Ekstra Bladet om sagen.

Efterlysningerne udløste telefonstorm på dyrehospitalet – men hundens ejer meldte sig aldrig, og derfor var hospitalet nødt til at skære igennem.

- Vi var nødt til at finde en holdbar løsning for hunden, og nu har den fundet et godt hjem med en anden hund, den kan være sammen med. Hunden har samtidig fundet sig godt tilrette i det nye hjem, oplyser Natasja Larsen.

Hun fortæller, at hunden i den kommende tid skal gennemgå en række vaccinationer og også skal have trukket en dårlig mælketand ud. Hundens chip er samtidig nu blevet registreret af den nye ejer.