¨

Ole Hækkerup vil være folketingskandidat i Vordingborg

Foto: Folketinget

Ole Hækkerup meddeler, at han stiller op som folketingskandidat i Vordingborg kredsen.

Beslutningen møder opbakning af alle de socialdemokratiske medlemmer af kommunalbestyrelsen og kredsbestyrelsen. 

- Vi er mægtig glade for, at en kandidat med en kaliber og politisk ekspertise som Ole Hækkerup har meldt sig som kandidat i Vordingborg. Hvis kredsen skal repræsenteres på borgen igen, skal det være med en sværvægter som Ole for, at vi kan gøre os nogle forhåbninger, udtaler kredsformand i Vordingborg Lise Lotte Møller i en pressemeddelelse.

Erstatter Pernille Rosenkrantz-Theil

Ved sidste valg var det Pernille Rosenkrantz-Theil, der stillede op for Socialdemokraterne i Vordingborgkredsen. Men hun har siden skriftet kredsen ud med 1. kreds i København.

Socialdemokraterne afholder ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 27. april, hvor medlemmerne kan stemme på den kandidat de mener skal repræsentere Vordingborg.

Der er nu tre kandidater tilbage til posten som folketingskandidat i Vordingborg kredsen for Socialdemokratiet: Ole Hækkerup, samt John Wennerwald Klausen og Jonas Ring Madsen begge fra Solrød Strand.

På generalforsamlingen skal den ene kandidat opnå 2/3 af stemmerne, ellers skal det i urafstemning hos alle medlemmer.

- Vi håber på, at vi kan nå til en afgørelse den aften, så den nye folketingskandidat kan holde tale d. 1. maj og vi kan komme videre med det politiske arbejde, fastslår Lise Lotte Møller. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App