Ny serie: Historien bag de høje antenner

I første afsnit af vores nye serie ser vi nærmere på de 30 meter høje antenner, der stikker ud fra en mark i Køng. Her bor to brødre, der er vilde med radio.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her på TV ØST tager vi nu hul på en helt ny serie. En serie, hvor vi finder svarene på noget, som seerne har undret sig over.

Og vi begynder første afsnit i Køng mellem Næstved og Vordingborg. Her kan man se flere høje antenner på op mod 30 meter stikke op fra en mark.

Og da TV ØST så nærmere på sagen viste det sig, at der er en helt simpel forklaring. Der bor nemlig to radiotossede brødre, der er vilde med radiobølger.

- Vi er ligesom gamle ægtefolk, der småskændes lidt engang i mellem, siger Jørn Olav Ottosen.  

Gennem mere end 40 år har Leif og Jørn Olav Ottosen nemlig opbygget en radiostation hjemme i privaten. Og herfra har de kontakt til hele verden.

For nylig havde deres nabo en hektar jord til salg. De to brødre slog hurtigt til og har nu siden fået købt og plantet indre mindre end omkring 30 antenner.

<p>I Køng mellem Næstved og Vordingborg har flere bilister kigget en ekstra gang på vej gennem byen. På en mark står nemlig en mindre skov af op mod 30 høje antenner.</p>

 

 

 

 

Hvis du undrer dig over noget på din vej igennem regionen, så send os en mail på redaktion@tveast.dk og gerne med et billede.

Så finder vi Historien Bag.