¨

Narkosag på Sydsjælland vokser - straksdomme til to mænd

Halvandet og to års fængsel til to mænd, der har relation til den store politirazzia i Jungshoved i november.

01:11

25. november slog politiet til i Jungshoved på Sydsjælland. Nu har politiet anholdt yderligere tre personer. Video: Stephan Svingkær - TV2 ØST

Sagen om salg af narko på gadeplan flere steder på Sydsjælland fortsætter.

Torsdag foretog Sydsjællands og Lolland-Falster Politi anholdelser to steder på Nordfalster og i Ørslev af tre mænd på henholdsvis 22, 24 og 29 år, og fredag fik to af dem straksdomme på henholdsvis halvandet års fængsels og to års fængsel, mens den tredje blev varetængtsfængslet til den 16. januar.

Det oplyser specialanklager Skipper Peller fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske

Narkosagen fra Jungshoved

Fængselsdommen udspringer af den store politirazzia i Jungshoved på Sydsjælland, der fandt sted i slutningen af november.

Her gennemførte Sydsjællands og Lolland-Falsters politi en stor politiaktion ved det gamle klubhus for idrætsforeningen Jungshoved IF på Mislehøjvej i Jungshoved By.

Her blev syv personer anholdt, seks mænd og en kvinde, for salg af ulovlige stoffer. Politiet beslaglagde i den forbindelse blandt andet 15 kilo hash og 300 gram kokain.

Efterfølgende blev kvinden og tre mænd løsladt, men de er dog fortsat sigtet i sagen. De resterende mænd på henholdsvist 25, 25 og 31 år blev siden fremstillet ved grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster.

To dage senere, den 27. november, blev en 22-årig mand fra Falster også anholdt og varetægtsfængslet i sagen.

Alle fire mænd blev i første omgang varetægtsfængslet frem til den 16. december, men fængslingen er nu blevet forlænget til den 13. januar 2020.

Det oplyser Lars Steffensen, fungerende politikommissær i afdelingen for organiseret kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Artiklen forsætter under grafikken.

Forbindelse til narkosalg på parkeringsplads

De fire mænd har efter politiets opfattelse fordelt narkotika til videresalg flere steder på Sydsjælland, blandt andet på en parkeringsplads på Kildemarksvej i Vordingborg.

Her kunne TV2 ØST i oktober, på baggrund af fire måneders videooptagelser, afsløre omfattende køb og salg af narko ved højlys dag.

VIDEO: Se eksempler på handlen med narko på parkeringspladsen.

02:03

Foto: TV2 ØST

Luk video
  • 20. dec 2019 kl. 20:50 Opdateret: Artiklen er opdateret efter fredagens grundlovsforhør af de tre anholdte.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App