¨

Narko-bilist kørte knallertkører ned under flugt

Foto: TV ØST

Politiet efterlyser vidner til en dramatisk flugt, hvor en narkopåvirket bilist ramte en knallert og var ved at ramme en barnevogn.

En rutinemæssig kontrol af en narkopåvirket bilist på Vordingborgvej i Stensved endte torsdag dramatisk, da en 24-årig bilist stak af fra politiet og kørte dødskørsel omkring Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden stak af, netop som politiet havde fået bekræftet, at han var påvirket af narko.

Kvinde med barnevogn måtte springe for livet

Den 24-årige mand kørte fra stedet i fuld fart, så fodgængere måtte springe for livet. Han kørte ad en cykelsti på Skovhusevej og videre ud på vejen, hvor han var tæt på at køre ind i en modkørende bil  - en bil, som politiet nu gerne vil tale med.

Ved Irisvej skred gerningsbilen over mod fortovet, hvor en kvinde med en barnevogn måtte springe til side for ikke at blive kørt ned. Denne kvinde vil politiet nu også meget gerne i kontakt med.

Ville torpedere politibil

Manden fortsatte ad Skovhusevej, videre over krydset  ved Møllebakken, ad Tolstrupvej og til højre ad Mølletoften. Her holdt den 24-årige pludselig stille og begyndte at bakke mod politibilen, som måtte vige for den unge mand.

Den 24-årige vendte om og kørte ad Præstetoften, videre ad Øster-Egesborgvej og ad Ørslevvej, hvor han foretog den samme bakkemanøve mod politibilen som tidligere. Herefter gik det ad Ørslevvej og til højre ad Lekkendevej. Da han drejede påkørte han en knallertkører, som blev væltet omkuld. Denne mand vil politiet også meget gerne tale med.

Stak af til fods

Den 24-årige standsede bilen og stak af til fods. Betjenten undersøgte kort om knallertkøreren var kommet til skade og fortsatte herefter til fods efter den 24-årige. Det lykkedes imidlertid ikke at finde ham. Da betjenten kom retur til gerningsbilen, så han, at en kvindelig passager i bilen havde startet den. Betjenten skyndte sig at springe ind i bilen og hive tændingsnøglen ud. Hun blev anholdt og sigtet efter færdselsloven.

 Politiet opfordrer nu den 24-årige til at melde sig selv.

 Vidner til episoden bedes henvende sig til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App