¨

Mor og søn er omkommet i alvorlig bilulykke på Næstvedvej

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En dreng og kvinde fra lokalområdet er døde, efter to personbiler i morges stødte frontalt sammen på Næstvedvej ved Præstø. En 28-årig mand er alvorligt kvæstet

En lokal 31-årig kvinde og hendes 9-årig søn er afgået ved døden, efter de i morges var indblandet i en alvorlig bilulykke på Næstvedvej mellem Beldringevej og Faxevej ved Præstø. I alt er to voksne og fire børn indblandet i ulykken.


Kvinden havde fire børn i bilen og var i færd med at overhale en lastbil i retning mod Bårse, da hun bragede frontalt ind i en modkørende personbil. Den 31-årige kvindelige fører og hendes 9-årige søn er afgået ved døden. Føreren af den anden bil, en 28-årig mand fra Nordfalster, er blevet bragt til Rigshospitalets Traumecenter. Hans tilstand betegnes som meget kritisk. De resterende børn, en 6-årig dreng, en 15-årig dreng og en 13-årig dreng er kommet lettede til skade. 


- Det er en meget alvorlig ulykke. Vi har netop nu fået underrettet alle pårørende i sagen, siger Vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Tom Stysiek, til TV2 Øst.  


Vejen er igen farbar for bilister.


00:27 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App