Møns Bank har det fint med at stå udenfor

Fusionen mellem Lolland Bank og Vordingborg Bank får ikke Møns Bank til at føle sig presset mere end ellers.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 af spillerne på det sydsjællandske og Lolland-Falsterske bankmarked gik onsdag sammen, men det presser tilsyneladende ikke en tredje af spillerne. Mens Lolland Bank og Vordingborg Bank nu fusionerer og bliver til Vor Bank, så kommer Møns Bank til at stå udenfor, skriver dagbladet Børsen.

- Vi har hele tiden været i konkurrence med de andre pengeinstitutter, også de større landsdækkende. Om situationen bliver værre nu, ved jeg ikke, men jeg tror det ikke. Det kan da godt være, at Vordingborg og Lollands får en lidt skarpere profil. Men det gør vi jo også, siger Jens Ravn, med hentydning til, at Møns Bank har fået de 2 lokale lokale sparekasser, Kongsted og Fanefjord Sparekasse ind under sig.

Strategi med muligheder

Jacob Knudsen, der er talsmand for aktionærforeningen i Møns Bank, siger til avisen, at han godt kan frygte, at kunerne vil vælge den nye storbank, som bliver den største lokale af sin slags i området.

Det slår nu ikke Jens Ravn ud af den rolige kurs, idet han henviser til, at bankens strategi giver mulighed for udvikling og flere kunder.