Ministerium inddraget i politisag mod borgmester

Uffe Thorndahl har tidligere varslet om politianmeldelse mod borgmester Knud Larsen. Nu skal Indenrigsministeriet vurdere sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den lokale borgvagthund fra Busemark på Østmøn, Uffe Thorndahl, mener at borgmester Knud Larsen har begået bedrageri. Derfor varslede han for lidt over to uger siden, at han ville melde Vordingborgs borgmester til politiet, hvis ikke han kom med en god forklaring.

Det skriver Sjællandske onsdag.

Uffe Thorndahl vil have Knud Larsen til at forklare sig om, hvorfor man fra Vordingborg Kommunes side har opkrævet en regning for tilslutning af offentligt spildevandsanlæg på en ejendom, som Møn Kommune i 2003 har solgt i Magleby.

Det er nemlig ikke tilladt, at opkræve tilslutningsafgift, når en ejendom tidligere har været tilsluttet et offentligt spildevandstillæg. Det har ejendommen i Maglby været, og derfor har Vordingborg Kommune, og dermed Knud Larsen, altså begået bedrageri, mener Uffe Thorndahl.

Vil nødigt politianmelde

Uffe Thorndahl har ikke fået en ordentlig forklaring, men han siger også, at han nødigt vil politianmelde nogle. Derfor har han indsendt sagen til Indenrigsministeriet, som nu skal tage stilling til den.

Indenrigsministeriet har endnu ikke vendt tilbage på henvendelsen, og hvis ikke de tager sagen op, vil Uffe Thorndahl selv tage stilling til en eventuel politianmeldelse.