Minister besøgte elever på Møn Skole

Ellen Trane Nørby (V), der er minister for børn, undervisning og ligestilling, blev torsdag vist rundt på Møn Skole. Blandt andet for at blive klogere på eleverne anno 2015.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både lærere og elever havde i dag gjort klar til fint besøg på Møn Skole i Stege. Minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby (V) samt borgmester i Vordingborg Kommune, Knud Larsen (V), kom nemlig forbi til en rundtur.

Politikerne havde også på dagsordenen at fortælle om elevtelefonen, som er et initiativ, som blandt andet er sat i verden af Danske Skoleelever med støtte fra ministeren. Telefonen kan alle danske skoleelever ringe til for gode råd og vejledning  til alt, der har med deres skoleliv at gøre.

- Skoleelevers trivsel har stor betydning for både deres dagligdag og deres læring. Hvis man er nervøs for at få de næste karakterer, er ked af at gå i skole eller ikke ved, hvordan man skal løse en konflikt i vennekredsen, er det en store hjælp at kunne ringe til Elevtelefonen og få et godt råd, siger Ellen Trane Nørby.

Du kan se mere fra besøget ved at klikke øverst på siden.