¨

Mini-folkemøde i Præstø

Foto: TV ØST

Det er ikke kun på Bornholm, der bliver holdt folkemøde, også i Præstø blev der lørdag holdt et lokalt forankret folkemøde.

De politiske partier havde opstillet boder i Adelgade, hvor man kunne tale politik med de lokale folketingskandidater.

Arrangementet blev skudt i gang klokken 10.30 med en tale af borgmester Knud Larsen (Venstre). Han blev talerstolen overladt til de fremmødte folketingskandidater: Marcus Knuth (Venstre), Pernille Rosenkrantz-Theil (Soc.dem.), Jan Heidebo (Rad.V.), Eva Flyvholm (Enhedslisten), Jacob Mark (SF), Heino Hahn (DF), Andreas Hastrup (Liberal Alliance), Rasmus Nordqvist (Alternativet) samt Ulla Birk Johansen (SF).

med fem dage tilbage til valget, går valgkampen nu for alvor ind i sin slutspurt, og folketingskandidaterne havde travlt med at kapre de sidste og afgørende stemmer.

- Det strammer til, synes jeg, fløjene er trukket op, for mig er det her et valg mellem fællesskab og egoisme, og jeg vælger helt sikkert fællesskabet, og det håber jeg, at mange vil støtte os i på valgdagen, sagde Eva Flyvholm (Enhedslisten).

- Vi kæmper jo fra morgen til aftenfor simpelthen at få talt med så amnge mennesker, som vi overhovedet kan, lød det fra Maucus Knuth (Venstre).

- Nu går vi rundt og snakker med folk og får nogle gode diskussioner og snakker om de mange ting, som der ikke bliver talt om på de store linjer, psykiatri, og hvordan gør vi med den her grønne omstilling, og folk har jo rigtig mange ting, som ikke bliver diskuteret i overskrifterne i aviserne, og det får vi jo anledning til her, sagde Pernille Rosenkrantz-Theil.

Det var Præstøs Handelsforening, der sammen med SF's folketingskandidat Ulla Birk Johansen, stod bag arrangementet.

01:03 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App