Maskererede mænd kastede brandbomber mod villa

To mænd blev set løbe væk fra et hus i Stensved, efter de havde forsøgt at sætte ild til huset. Nu beder politiet offentligheden om hjælp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En villa har været udsat for en påsat brand på Vordinborgvej i Stensved på Sydsjælland. To mænd blev efterfølgende set løbe fra stedet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til TV ØST.

- Branden opstår ved, at to maskerede mænd kaster tre molotovcocktail (hjemmelavede brandbomber der består af en flaske med en brændbar væske red.) mod et hus, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

De to mænd stak derefter af fra gerningsstedet på ukendt vis.

Politiet oplyser desuden til TV ØST, at villaen ikke er en et tilholdssted for rockere.

- Nej, det er ikke en rockerborg, og hvorvidt det er rockerrelateret, det kan jeg ikke udtale mig om, siger Henrik Karlsen.

Undersøger gerningsstedet nærmere

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 21.10 lørdag aften, hvorefter brandvæsnet ankom til stedet og fik styr på situationen. Ingen kom ifølge politiet til skade ved episoden. 

- Vedkommende var ikke hjemme, fortæller Henrik Karlsen.

Artiklen fortsætter under billederne

 
  Foto: Per Rasmussen
 
  Foto: Per Rasmussen

Der blev efterfølgende foretaget brandtekniske undersøgelser på stedet, og de undersøgelser kan ifølge politiet blive genoptaget mandag.

Søger vidner

På nuværende tidspunkt er der få spor i sagen, derfor søger politiet vidner.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, som kan have set noget - eventuelt to mænd i mørkt tøj løbe væk og sætte sig ind i en bil, siger vagtchefen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.