Manglende skiltning gav kø på grund af Farø Broløb

Faro Broløbet gav lørdag kø på motorvejen, fordi der var spærret af flere steder, og så havde Vejdirektoratet ifølge politiet glemt at skilte med ændringerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To en halv time sad Jette Breitenstein fra Nyråd ved Vordingborg lørdag i kø. Flere afkørsler lige inden Farøbroerne var spærret af på grund af Farø Broløbet, og Storstrømsbroen var også spærret af fra klokken 9-12.

Jette Breitenstein kom kørende nord fra og var på vej hjem, men turen blev noget længere, end hun havde regnet med.

- Der var ingen skilte ved Udby om, at jeg skulle køre af der, så jeg fortsatte, fortæller hun og endte med at køre til Falster.

Her vendte hun så om og ville køre ad Storstrømbroen hjem, men på grund af det trafikale kaos endte omvejen med at koste hende to en halv time ekstra.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller vagtchefen, at både de og Vejdirektoratet havde advaret om ændrinerne via Twitter, og Vejdirektoratet havde også bragt meddelelsen over trafikradioen, men det glippede altså med at få skiltene at op.

- Vejdirektoratet har ikke fået skiltet, som de skulle. Vistnok på grund af nogle problemer med skiltevognen, siger han, men har ikke meldinger om, at det skulle have forårsaget nogle større problemer.

5000 personer deltog i Farø Broløbet, og klokken 16 er meldingen, at Farøbroen også er helt åben igen for trafik.