¨

Mand sigtet: Ville have metalbat med til byfest

Foto: TV ØST

En 36-årig mand er blevet sigtet for brud på våbenloven, efter han onsdag aften ville have et metalbat med til byfest - og selv kontaktede politiet i sagen.

En 36-årig mand fra Vordingborg blev onsdag aften sigtet af politiet, da han angiveligt bragte et 70 centimeter langt aluminiumsbat med til festuge i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Vagterne ved indgangen til festivalpladsen på Slotstorvet i Vordingborg valgte dog at konfiskere det lange metalbat, og sagen kunne godt være sluttet der for den 36-årige mand.

Han blev dog så forbitret over beslaglæggelsen, at han straks henvendte sig til politiet for at anmelde tyveri af battet.

Vagterne på festivalpladsen erkendte straks ’tyveriet’ – men politiet valgte i stedet at sigte den 36-årige mand for overtrædelse af våbenloven.

Politiet oplyser, at de nu vil afhøre den 36-årige mand nærmere.

 

Manden i artiklen har torsdag eftermiddag kontaktet TV ØST omkring denne artikel. Han afviser handlingsforløbet omkring battet, som han siger er købt i en butik på Slotstorvet i Vordingborg på en privat indkøbstur, der ikke var relateret til festugen. Han vil nu kontakte politiet for at få afblæst sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App