Mand med jagtgevær fængslet efter skænderi - familien flygtede fra stedet

En 56-årig mand fra Vordingborg gav to familiemedlemmer overfladiske skrammer, da han under et skænderi ramte dem med en kniv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 56-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter et voldsomt familieskænderi i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Skænderiet opstod mandag aften klokken 18.46 i en lejlighed på Fuglebakken i Vordingborg, hvor den 56-årige mand fik besøg af to familiemedlemmer. En 50-årig mand og en 54-årig kvinde.

quote Man har anholdt ham med den fornødne anvendelse af magt

Thomas Klein, fungerende politikommissær ved lokalpolitiet i Vordingborg

- Noget familie indfinder sig i personens lejlighed, og så opstår der en konflikt, siger Thomas Klein, fungerende politikommissær ved lokalpolitiet i Vordingborg.

Ifølge politiet udviklede skænderiet sig, og den 56-årige blev så vred at han hentede et jagtgevær, som han truede sin familie med.

Sigtet for trusler på livet

De lykkedes dog familien at vriste geværet fra manden. I stedet tog han en kniv og stak ud efter dem med.

- I den efterfølgende tumult på stedet får personen fat i en kniv, som han får påført de to andre personer mindre skade med på hænderne, siger Thomas Klein.

Herefter flygtede de to familiemedlemmer fra stedet, og der blev slået alarm til politiet, som straks rykkede ud til stedet for at anholde manden og blandt andet konfiskere jagtgeværet.

- Man har anholdt ham med den fornødne anvendelse af magt, men det har ikke umiddelbart givet anledning til, at der er kommet skader på manden, siger Thomas Klein.

Den 56-årige mand blev sigtet for kvalificeret vold og for trusler på livet.

Klokken 13.00 blev han fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Her blev det besluttet, at manden skal varetægtsfængsles frem til den 4. januar 2022.