Magleby Skolecenter får Virksomhedsprisen 2014

I år gik Virksomhedsprisen til Magleby Skolecenter. Det er Beskæftigelsesrådet i Slagelse Kommune, der hvert år bestemmer, hvem der har fortjent prisen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Virksomhedsprisen gik i år til Magleby Skolecenter, der i mere end 15 år har hjulpet unge med at forberede sig til en uddannelse. Det gør de ved at tilbyde dem en 3-årig STU-uddannelse. Her får eleverne alt den ekstra hjælp, de har behov for i hverdagen. Men skolecenteret hjælper også folk tilbage på arbejdsmarkedet. De ansætter blandt andet folk i løntilskud og har flere folk i flexjobs.

- De har været super gode til at tage folk ind, der havde brug for ekstra støtte i mange forskellige ordninger, siger Helle Jacobsen (V), der er formand i Beskæftigelse Udvalget, Slagelse

Og en af dem, der har haft stor glæde af at starte på Magleby Skolecenter, er Morten Løntoft.

- Det har betydet utroligt meget. Det har givet mig noget indhold i livet igen. Noget at stå op til og selvfølgelig økonomisk sikkerhed, fortæller han.

Morten Løntoft var arbejdsløs i næsten 2 år, da han startede på Magleby. Her blev han tilbudt en uddannelse som kørelærer, og når han om 6 måneder er uddannet, så har skolen også tilbudt ham et job.