¨

Mænd kvitterede med kniv for gæstfrihed

Foto: TV ØST

Et knivrøveri var takken til en 68-årig mand, der søndag morgen inviterede 2 mænd med hjem til morgenmad, fordi de ikke havde noget sted at være.

En 68-årig mands venlighed blev søndag morgen udnyttet af 2 mænd. Tidligt på dagen var den 68-årige mand fra Vordingborg faldet i snak med 2 mænd med nordafrikansk udseende på Københavns Hovedbanegård.

Under samtalen kom det frem, at de 2 mænd ikke havde noget sted være, og den 68-årige mand tilbød at tage med dem hjem til Vordingborg, hvor de kunne være.

Fik kniv for halsen

Da de var ankommet til den 68-åriges bopæl fik de morgenmad, men pludselig efter morgenmaden tog den ene af mændene en kniv frem og holdt den op mod den 68-åriges hals. Herefter rodede de hans lejlighed igennem og stjal nogle guldringe, en guldhalskæde, en mobiltelefon og en bærbar pc og forsvandt fra lejligheden mod togstationen.

Den 68-årige kontaktede straks politiet, og selv om politiet hurtigt var på banegården, var de 2 mænd ikke at se.

De beskrives henholdsvis som cirka 16-17 år, spinkle af bygning og med kort brunt hår. De var iført korte sorte jakker og joggingbukser. Politiet hører gerne fra vidner, som har set de 2 mænd, eventuelt omkring Vordingborg banegård søndag formiddag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App