¨

Madmarked-direktør sigtet for at tage af kassen

Foto: TV ØST

Den tidligere direktør af Madmarked A/S er blevet sigtet af politiet for at have taget 300.000 kroner af kassen.

Det var den tidligere direktør, Jesper Skibstrup, der i januar selv meldte sig til politiet. Politiet bekræfter nu, at han er blevet sigtet i sagen.

- Han har overfor politiet i Nordsjælland erkendt, at han har taget de her omkring 300.000 kroner fra kassen. Derfor har de rejst sigtelse imod ham med det samme, siger efterforskningsleder Johannes Skree Lassen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Sagen er nu i hænderne på den regionale politikreds, da det er her den formodede forbrydelse har fundet sted. De vil nu undersøge sagen nærmere og også lægge sig fast på, hvad sigtelsen præcis kommer til at lyde på.

- Lige nu ligger sagen hos vores jurister. Men vi er langt fra færdige med den fra politiets side endnu. Vi skal have gennemført en omfattende efterforskning, hvor vi finder ud af, hvad der er op og ned i sagen, siger Johannes Skree Lassen.

Jesper Skibstrup selv erkender, at det forholder sig, som politiet fortæller - men understreger også, at han ser sagen som værende mere kompliceret end som så.

- Det er helt korrekt, at jeg har taget 300.000 kroner ud af Madmarked. Men jeg har selv investeret langt mere i foretagendet end det. Der er penge, der er gået ud, men der er endnu flere penge, der er gået ind fra min side. Og det er alle de forhold, jeg har bedt politiet om at vurdere lovligheden i nu, siger Jesper Skibstrup. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App