Lokalpolitiker får påbud om at fjerne korn fra bugt

Senest fredag skal Thomas Christfort (K), der er teknik- og miljøudvalgsformand i Vordingborg Kommune, fjerne det korn, som en af hans ansatte har dumpet i Stege Bugt. Sådan lyder et strakspåbud fra kommunen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Thomas Christfort skal inden fredag have fjernet det korn, som en af hans medarbejdere for nylig læssede af i Stege Bugt. Det siger et strakspåbud fra Vordingborg Kommune, skriver Sjællandske.

Christfort er politiker i byrådet i Vordingborg, hvor han er valgt ind for de konservative. Han er formand for teknik- og miljøudvalget og siger til avisen, at hans ansatte onsdag vil fjerne kornet med en slamsuger.

Sagen kom frem i Sjællandske tirsdag, efter at tre mønboere havde klaget over kornaffaldet i bugten. Christfort undersøgte sagen og talte med en af sine medarbejdere, der fortalte, at han havde kørt to ton kornaffald i bugten, og at han ikke var klar over, at det ikke var tilladt.

Thomas Christfort ærgrer sig over sagen.

- Jeg kan kun beklage, at de menensker, der har set kornet, ikke har henvendt sig til mig i stedet for at gå til pressen.