Lokal musiker vinder pris i Texas

Natasja Lee Dickinson fra Præstø har modtaget den akustiske musikpris ’Outstanding Acoustic Performance’ ved Texas Sound Musical Award i Texas.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det er helt uvirkeligt.

Sådan lyder reaktionen fra den lokale Præstø-musiker Natasja Lee Dickinson, som netop har vundet musikprisen ’Outstanding Acoustic Performance’ ved Texas Sound Musical Award i Texas.

- Det er kun for countrymusik, og derfor blev jeg overrasket, for jeg er jo ikke 100 procent countrymusiker, så det kunne de jo godt have fravalgt mig på, siger hun til TV ØST og fortsætter:

- Jeg er super glad, for den skulle gerne kunne bringe mig videre i mit musiske liv.

Ifølge Natasja Lee Dickinson løb hun med sejren, blandt andet fordi hun primært optræder alene på scenen med to guitarer, og fordi hun formår at kombinere musikalske indtryk med nordisk kultur og menneskelige historier. 

Natasja Lee Dickinson udgav i december 2014 sangen ”Living on the Street”, som er skrevet, efter hun havde talt med mange danske avissælgere af Hus Forbi. Sangen var en del af et indsamlingsprojekt for at give de hjemløse avissælgere et måltid mad. Overskuddet fra salget af sangen fra de første tre måneder gik derfor til projektet. På en radiostation i Skotland blev den kåret til månedens sang. 

30 andre musikere fra hele verden deltog i prisuddelingen.