¨

Lokal musiker nomineret til amerikansk award

Foto: TV ØST

Lokal musiker fra Præstø er nomineret til en musikpris i Texas.

Den lokale musiker Natasja Lee Dickinson er blevet nomineret til en pris ved Texas Sound Musical Award. I første omgang troede hun dog, at nogen lavede sjov med hende, så hun afviste at komme til Texas. Arrangørerne var vedholdende, så Natasja Lee Dickinson undersøgte sagen og fandt ud af, at prisuddelingen var rigtig nok. Så nu skal hun konkurrere med 30 andre musikere fra hele verden.

Skrev sang om hjemløse

Natasja Lee Dickinson udgav i december 2014 sangen "Living on the street", som er skrevet, efter hun havde talt med mange danske avissælgere af Hus Forbi. Sangen var en del af en Natasja Lee Dickinsons indsamlingsprojekt for at give de hjemløse avissælgere et måltid mad. Overskuddet fra salget af sangen fra de første tre måneder gik derfor til projektet.  

Skønt "Living on the street" ikke er blevet spillet så meget på de danske radiostationer, har sangen fundet vej til udlandet. På en radiostation i Skotland er sangen blandt andet blevet kåret til månedens sang. 

Spiller koncerter for at spare op til USA-tur

For at få råd til at rejse til Texas spiller Natasja Lee Dickinson fire koncerter under 'Fransk Forår i Præstø', hvor publikum har mulighed for at give en donation eller købe hendes cd. 

Koncerterne bliver afholdt fredag d. 14. maj kl. 12.30-14.00 & 16.00-17.30, samt lørdag 16. maj kl. 11.30-13.00 & 14.00-15.30. Det foregår i gårdhaven på Adelgade 48 i Præstø.

Her kan du høre Natasja Lee Dickinson synge i vores råklip fra optagelserne af hende.

02:35 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App