¨

Lokal kærlighed på det store lærred

Foto: TV ØST

Historien om fiskeren fra Møn, Poul Jensen, der mistede sin datter og efterfølgende sprang ud som homoseksuel, rammer nu det store lærred.

Mønboerne, og andre der i dag kom forbi biografen i Stege på Møn, kunne se en dokumentar om en tragedie, som udviklede sig til en kærlighedshistorie.

Siden fiskeren Poul Jensen fandt sit livs kærlighed Mai Bantdit Jensen, har der været stor interesse for deres historie. Historien er både blevet fortalt regionalt og nationalt.

Lokal opbakning
Men især i det lille lokal samfund parret kommer fra, er dokumentaren My Love, blevet modtaget med stor respekt og anerkendelse.

 

- Det er en fantastisk historie. Den viser at kærligheden overvinder alt, siger Lone Johansen fra Stege, der i dag så filmen i biografen.

 

- Det er ikke så længe siden vi er flyttet til Møn. Vi flyttede herned, fordi vi synes det er et meget specielt sted. Derfor er det også interessant at dykke ned i lokalhistorierne, og lære noget om de mennesker der bor her. Og det var en helt fantastisk lokalhistorie, siger Helle Spenner.

Ingen stjernenykker

Men selvom dokumentaren lige nu bliver vist på det store lærred, og om en uge rammer landsdækkende tv, så er alt postyret ikke noget, der slår en skipper ud af kurs.

- Det har såmænd ikke været nogen omvæltning. Vi har vores hverdag og tager det stille og roligt. Der er da nogen der har været ovre og sige hej i Brugsen. Men vi har kun fået positive reaktioner på filmen, siger Poul Jensen.

Men der er dog en ting, der er svær at vænne sig til

- Jamen sådan lige I starten så tænker man: Det er pokkers så gammel man ser ud. Det føler man sig jo ikke. Men sådan er det jo, det vænner man sig til, siger Poul Jensen.

02:23 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App