Livsværk gik op flammer

Politiets teknikere og oprydningsarbejdere har dagen igennem været i gang på René Meyerhoffs hønsefarm som brændte i tirsdags. Han venter bare på afklaring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Dagen igennem har oprydningsarbejdere og polititeknikere været i gang ved Rene Meyhoffs gård uden for Præstø. I tirsdags udbrød der brand i hønseriet, og omkring 20.000 høns døde. 

Politiets teknikere er først færdige med de tekniske undersøgelser om en uge og så længe de er i gang kan Rene Meyhoff ikke gøre andet end at vente.

Rene og Marlene Meyhoff så deres livsværk gå op i røg på par timer.  Nu føles ventetiden som en evighed. Så længe politiet er i gang må René og Marlene Meyhoff bare se til, og det er ikke let når man lige har mistet 20.000 høns til flammerne.

- Vi har brugt ti år på at bygge det her op, og jeg var lige blevet ansat, fortæller Marlene Meyhoff, der nu skal ud pg søge nyt arbejde.

Det eneste i hønseriet er aske og små stumper af brændte hønseskrog. De døde dyr skal transporteres væk hurtigst muligt, for hvis det begynder at regne vil aksen sive ud og forurene grunden.

René Meyhoff er anden generation, der driver hønseri, og de sidste ti år har han drevet egen bedrift sammen med sin kone.

- Det er jo hele vore hverdag, der er væk, så det hele er bare tomt, siger han.

Ægteparret Meyhoff er forsikret, men alt det kommer først sættes i gang, når politiets teknikere er færdige med deres arbejde en gang i næste uge.