Lejede ud til rockere: Står med ramponeret hus nu

Thomas Drevs Rasmussen var ikke klar over, at han lejede sit hus i Vordingborg ud til Bandidos. Lørdag flyttede de, og nu står han med et ramponeret hus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kommer til at tage nogen tid, før huset på Boulevarden 3 i Vordingborg igen er klar til at blive lejet ud. Lørdag flyttede Bandidos ud af boligen og efterlod udlejer Thomas Drevs Rasmussen noget af et renoveringsarbejde. Det skriver Sjællandske.

Da han i november forrige år lejede huset ud, anede han ikke, at den unge mand, der skrev under på kontrakten, skulle vise sig at hive et noget problematisk slæng med sig ind. Politiet mente, at der var klubaktivitet i huset, og at det var Bandidos, der holdt til, og det førte til tvangsbøder fra kommunen til den intetanende udlejer.

Ville have kommunens hjælp

Han overlod sagen til sin advokat, og nu venter der ham både regningen herfra og et kæmpe arbejde med at få sat huset i stand igen. De nyhøvlede gulve og nymalede vægge, som rockerne flyttede ind til, er fortid.

Thomas Drevs Rasmussen siger til Sjællandske, at han godt kunne have ønsket sig støtte og råd fra kommunen i stedet for bøder, men embedsmænd stiller over for avisen spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er kommunens opgave at bidrage med den slags.

30. april i år vedtog Vordingborg Kommune en lokalplan, der forbyder klubaktivitet på blandt andet Boulevarden 3. Derfor var rockerne tvunget til at flytte i weekenden, hvis ikke de ville have politiets og fogedens hjælp til det.