¨

Landets tredjestørste Harald Nyborg slår dørene op - kunder står i kø til en robotplæneklipper

00:53

Video: Tina Mortensen - TV2 ØST

Harald Nyborg åbnede torsdag morgen en stor butik i Vordingborg. Det fik folk ud af fjerene. Køen var lang for at købe en robotplæneklipper.

Robotplæneklipperne går som varmt brød.

Det fortæller Arne Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg i dag torsdag, hvor den tredje største Harald Nyborg i landet, slår dørene op i Vordingborg.

- Det er jo en fantastisk åbning. Det er lidt uden for vores normale sæson, for det er jo de store sommermånederne, siger Arne Gerlyng-Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg, til TV2 ØST.

Men det lader ikke til at holde kunderne væk.

- Det er fantastisk at se, at folk har taget godt imod os her i Vordingborg. Der er mange glade kunder, der har sagt, at nu er de fri for at køre til Nykøbing eller Næstved. Der har været en god stemning hele vejen rundt, siger Arne Gerlyng-Hansen.

Kunder i kø fra morgenstunden

Allerede fra tidligt torsdag morgen stod rigtig mange kunder i kø for at få fingrene i et godt tilbud.

Artiklen fortsætter under billedet.

Massevis af kunder stod i kø til et godt tilbud torsdag morgen, da Harald Nyborg slog dørerne op i Vordingborg. Foto: Tina Mortensen - TV2 ØST

Da vi kom klokken 07.30, var der allerede pænt lang kø, så det var glædeligt at se

 Arne Gerlyng-Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg

- Der var overraskende mange, der havde fundet vej i efterårsvejret og var mødt op herude til morgen. Da vi kom klokken 07.30, var der allerede pænt lang kø, så det var glædeligt at se. Folk har taget godt imod det, og de slæber mange varer ud herfra, siger direktør Arne Gerlyng-Hansen.

Artiklen fortsætter under billedet.

-På sådan en åbningsdag her plejer der at være omkring 3000 kunder igennem, siger Arne Gerlyng-Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg. Foto: Tina Mortensen - TV2 ØST

En af de borgere, der er mødt op på åbningsdagen, er Elynor Olsen fra Eskildstrup:

- De har nogle gode åbningstilbud. Vi skal blandt andet have et kølefryseskab til når campingsæsonen starter, siger Elynor Olsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

1000 kroner det er da mange penge at spare, når man er pensionist, synes Elinor Olsen, der kommer fra Eskildstrup. Foto: Tina Mortensen - TV2 ØST

Kunde: - Vi har savnet dem i Vordingborg

Normalt ligger vi jo og kører til Næstved hele tiden, så vi har savnet dem hernede, siger Niels Klarskov fra Vordingborg

Niels Klarskov fra Vordingborg

Der er stor tilfredshed at spore hos kunderne over, at der nu kommer en Harald Nyborg til Vordingborg.

- Normalt ligger vi jo og kører til Næstved hele tiden, så vi har savnet dem hernede, siger Niels Klarskov fra Vordingborg.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Normalt ligger vi jo og kører til Næstved hele tiden, siger Niels Klarskov fra Vordingborg, der er godt tilfreds med, at der nu kommer en Harald Nyborg til byen. Foto: Tina Mortensen - TV2 ØST

Ifølge den adm. direktør er udrulningen i Vordingborg en del af en større udvidelse.

- Vi er ved at rulle vores butikskoncept ud over hele landet, så det var en naturlig udvikling. Vordingborg er en god handelsby, og det var helt naturligt at åbne her også, siger Arne Gerlyng-Hansen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App