Kvinder svedte i den gode sags tjeneste

Lørdag eftermiddag løb arrangementet ’Danser mod Cancer’ af stablen i Vordingborg – og derfor var mange mødt op for at skaffe penge til det gode formål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pulsen var høj, da arrangementet ’Dancer mod Cancer’ lørdag eftermiddag blev afholdt i Iselinge Hallen i Vordingborg.

Deltagerne, som primært bestod af kvinder, havde hver især betalt 150 kroner for at være med – og sammen med flere af byens instruktører lød opgaven på at samle ind til Foreningen Cancerramte Børn

- Det er vigtigt, at vi støtter foreningen, for den sætter fokus på livsglæde og på at give børnene oplevelser, og selvom forskning også er vigtigt, er det her lige så essentielt at arbejde med, sagde Marie Jylov, der stod for at styre slagets gang som den lokalt ansvarlige.

Især Karin Wulff, som var en af de tilmeldte, havde en ganske særlig og personlig grund til at trække i motionstøjet. Hendes datter fik nemlig konstateret leukæmi som 7-årig - og blev først et par år senere erklæret sygdomsfri. 

- Hun er rask i dag, og det er jeg lykkelig for, men derfor er jeg alligevel med for at støtte – blandt andet fordi vi havde stor glæde af foreningen undervejs i forløbet, sagde hun.

Efter arrangementet blev pengene talt op – og i Vordingborg nåede man at få omkring 15.000 kroner hjem.