Kvinde: - Tagstenene vælter ned

Heidi Christiansen fra Vordingborg fortæller, at stormen har lavet et kæmpe hul i taget på Oxholms Vej, hvor hun bor i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Tagstenene vælter ned her.

Sådan lyder det fra Heidi Christiansen, der bor i en etageejendom på Oxholms Vej i Vordingborg. Også her har stormen godt fat.

- Jeg hørte først en høj lyd og troede, at det var en metalplade, der faldt ned, men det var så tagsten. Jeg tror, der er faldet omkring 100 tagsten ned her, og hullet i taget er ret stort, siger hun til TV2 ØST.

I Skafterup ved Fuglebjerg har en lade også mistet en god del af sit tag, og politiet melder i det hele tag om, at tagsten over hele regonen er væltet ned.

Cykler rejste sig

I Vordingborg fortæller Heidi Christiansen også, at baghjulene på familiens cykler, der stod i et stativ, pludselig rejste sig, så nu er cyklerne kommet indenfor, og i det hele taget holder familien sig indendøre.

- Vi har spist kold mad i stedet for varm, fordi vi ikke lige havde regnet med, at vi ikke kunne komme ud, og ellers tager vi det stille og roligt og bliver herhjemme, siger Heidi Christiansen.