Konflikt i prostitutionsmiljøet førte muligvis til skyderi - tre mænd skal fremstilles i grundlovsforhør

Politiet vurderer, at det var en konflikt i prostitutionsmiljøet, der muligvis førte til en skudepisode i Gammel Kalvehave tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fem personer blev anholdt efter en skudepisode i Gammel Kalvehave på Sydsjælland tirsdag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter nu, at der kan være tale om en konflikt i prostitutionsmiljøet, som kan være skyld i skudepisoden tirsdag.

Politiet fik meldingen om skududvekslingen i Gammel Kalvehave klokken 13.07. Resten af tirsdagen var politiet massivt tilstede på Sydsjælland, hvor sagen blev blevet efterforsket intensivt.

En person meldes ramt perifert ved skudepisoden, men ellers er der ikke melding om tilskadekomne.

Artiklen fortsætter under grafikken.

 
 
Foto: Grafik: Nick Abildgaard - TV2 ØST

Planlægger flere ransagninger

TV2 ØST har fået flere henvendelser fra borgere, der fortæller, at politiet var tilstede i Grumløse ved Lundby omkring klokken 15.00 tirsdag eftermiddag.

Efterforsker Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan ikke bekræfte de oplysninger, men fortæller, at politiet planlægger flere ransagninger i forbindelse med sagen i løbet af onsdag.

Tre af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster klokken 12.00 onsdag, det oplyser anklager Mariam Khalil fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.