Kommunekampen: Vordingborg overhaler Lolland

Flere hold rør på sig i Kommunekampen for tiden. I sidste uge var det Ringsted Raiders, der rykkede. Denne uge gør Vordingborg Vikings dem kunsten efter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kan godt være, holdet ligger i den tunge ende i Kommunekampen. Men det får ikke Vordingborg Vikings til at give op. Det sydsjællandske hold fighter forbilledligt og hopper derfor en plads op af ranglisten til en 10. plads i denne uge.

Det har ellers ikke været lige nemt at være Vordingborg Vikings. I foråret første kommunekamp sluttede regionens sjettestørste kommune på en næstsidste plads. Og holdet indtog samme tunge placering, da efterårets kamp blev skudt i gang i august. Eneste dårligere placerede hold var regionens mindste kommune Stevns. 

Nye kræfter kommet til

Men siden da er der i den grad blevet pustet nyt liv i det sydsjællandske hold. Et spritnyt og flittigt korps af sundhedsambassadører har i de seneste uger kæmpet for at få Vordingborg væk fra bunden. Og det giver nu pote. Vordingborg Vikings rykker derfor et skridt op af rangstigen og tager 10. pladsen fra Lolland Lions.

Det er stadig regionens største kommune Næstved, der fører Kommunekampen sammenlagt, mens Kalundborg Knights fører særkonkurrencen om at være bedst i forhold til indbyggertal. Kommunekampen handler overordnet om at forbrænde flest mulige kalorier.

Konkurrencen kører frem til d. 23. november.

Du kan se stillingen her